Претрага сајта

ДА БИ СТЕ БИЛИ УСПЕШНИ, ИНСТИТУТ ЗА ЉУДСКЕ РЕСУРСЕ ЈЕ ОБЕЗБЕДИО ЗА ВАС 5 ЛИЦЕНЦИ КОЈЕ ДОКАЗУЈУ ДА СТЕ ПРАВИ ЧОВЕК ЗА МЕНАЏМЕНТ ЉУДСКИХ РЕСУРСА

 

Лиценцирани Директор Људских Ресурса - Licesed Director of Human Resources

 

Лиценца се фокусира на развој стратегија и лидерства у менаџменту људских ресурса и препоручује се високим професионалцима за људске ресурсе. Теме које се истражују укључују руковођење/управљање области људских ресурса у организацијама које имају сектор или департмент људских ресурса са најмање 5 запослених који су одговорни за запошљавање, анализу и аналитику, развој, вредновање, заштиту на раду, односе међу запосленима, односе са синдикатима и развој текућих циљева организације.

Стицање лиценце, Лиценцирани Директор Људских Ресурса, ЛДЉР - LDHR (Licesed Director of Human Resources) захтева од кандидата да има положен испит који се састоји од 150 питања, заснованих на знању и ситуацији.

Да бисте испунили захтеве за полагање овог испита и акредитива Лиценцирани Директор Људских Ресурса, ЛДЉР - LDHR (Licesed Director of Human Resources), морате да:

  • Имате најмање седам година искуства на професионалној позицији за људске ресурсе + минимум мастер диплому факултета
  • Имате најмање десет година искуства на професионалној позицији у области менаџмента људских ресурса + диплому факултета

 

Формат и дужина испита

  • Време испита: 3 сата
  • Дужина испита: 150 заданих питања (углавном вишеструки избор) + 25 предтест питања

Шта је покривено?

  • 40% - Лидерство и стратегија
  • 16% - Планирање талента и придруживање
  • 12% - Учење и развој
  • 12% - Систем награђивања
  • 20% - Односи са запосленима и њихово ангажовање

 

Цена?

Накнада за пријаву испита: 15000 динара
* Када се пријава за испит одобри, неће се вршити повраћај новца без обзира да ли се кандидат повлачи или више не жели да полаже испит.

Када се може полагати испит?
Полагање испита је на располагању два пута у току године: март и октобар.

Трајање и продужење важења лиценце?
Лиценца након стицања/обнављања важи четири године. Да бисте задржали свој акредитив, потребно је или документовано радно време или 60 добијених бодова од Института за менаџмент људских ресурса приликом завршетка одговарајућег стручног усавршавања, или поновно полагање испита.