Претрага сајта

КОМОРА МЕНАЏЕРА ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ
ИНСТИТУТ ЗА МЕНАЏМЕНТ ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ

ВАС ПОЗИВАЈУ

БУДИТЕ ПРИЈАТЕЉ НАЈВАЖНИЈЕГ ДОГАЂАЈА У МЕНАЏМЕНТУ ЉУДСКИХ РЕСУРСА У СРБИЈИ

Како?

Награда за најбоље у менаџменту људских ресурса у Србији је препозната и призната од стране релевантних људи и институција као највреднија коју може добити појединац или организација за свој рад и допринос у овој области. Учествовање у избору „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ“, јединствена прилика је за читаву индустрију и све организације да се окупе, да на свечаној вечери прославе проглашење најбољих, да се упознају са оствареним резултатима, могућностима и перформансама. Свечаност проглашења добитника и додела награда одржава се сваког последњег викенда новембра месеца. Свечаност доделе награда представља јединствену прилику где присуствују сви који су нешто остварили и који нешто значе у менаџменту људи, људских ресурса, талента у Србији.

Дан одржавања свечаности је уједно и дан у календару који је најзначајнији за људе, професионалце и остале који су својим радом, знањем у менаџменту људских ресурса у Србији.

Бенефити за пријатеље свечаности:

  • Ваше континуирано присуство у дигиталном Магазину Ресурс;
  • Могућност повезивања са свим најзначајнијим професионалцима из менаџмента људских ресурса у Србији и топ менаџментом организација;
  • Сто на свечаној вечери и церемонији доделе награда;
  • Ваша презентација у ноћи додељивања награда;
  • Визуелни маркетинг на догађају;
  • Ваше брендирање у магазину Ресурс и пропратном материјалу и брошурама за годишњи самит за избор најбољих из менаџмента људских ресурса;
  • Лого на свим електронским и штампаним медијима пре и после догађаја;

Молимо вас да ступите у контакт са нашим тимом који је задужен за ПРИЈАТЕЉЕ ИЗБОРА, како бисте разговарали о томе како можемо помоћи вашој организацији да максимално искористи годишњи самит за доделу награда најбољима из менаџмента људских ресурса.

Контактирајте нас на kontakt@hrkomora.rs

Или на телефон: 060 50 44 009

Комора менаџера људских ресурса Србије